Új jelszó kérése

Diétás és gyógytápok macskának

Fő kategória >Diétás és gyógytápok,speciális tápok >Diétás és gyógytápok macskának

Sorrend:

12

 -EVD CAT URINARY OXALATES SZÁRAZ 1,5KG
EUKANUBA - EVD Urinary Oxalate FORM CAT 1 5 kg Száraztáp felnőtt húgyúti problémákkal küzdő macskáknak. A Eukanuba Veterinary Diets Oxalate Urinary táp Kálium-citrátot tartalmaz amely a vizelet PH-ját 6.4-6.8 között tartja így akadályozza meg az oxalát kristályok és kövek képződését. Csökkentett zsírtartalma segít megelőzni az elhízást ami a kőképződésnek egyik befolyásoló tényezője. Minden Eukanuba Veterinary Diets táp teljes értékű tehát teljesen kielégíti az állat igényeit amellett hogy di... 
4 590 Ft
-EVD CAT INTESTINAL SZÁRAZ 1,5KG
EUKANUBA - EVD Intestinal FORM CAT 1 5 kg Száraztáp felnőtt emésztőszervi problémákkal küzdő macskáknak. A Eukanuba Veterinary Diets Intestinal táp az emésztőszervi problémákkal küzdő állatok számára lett kifejlesztve kiválóan emészthető összetevői segítenek a felépülésben. Minden Eukanuba Veterinary Diets táp teljes értékű tehát teljesen kielégíti az állat igényeit amellett hogy diétásan támogatja az orvosi kezelést. A Eukanuba diétás tápsor minden száraztápja tartalmazza a DentalCare fogvéd... 
4 690 Ft
-EVD CAT RENAL SZÁRAZ 1,5KG

EUKANUBA - EVD Renal FORM CAT 1 5 kg Száraztáp felnőtt Krónikus veseelégtelenségben szenvedő macskáknak. Krónikus veseelégtelenség esetén javasolt – orvosi ellenőrzés mellett - a Eukanuba Veterinary Diets Renal táp amely teljesértékű és kiegyensúlyozott ezért hosszú távon kockázat nélkül használható. Amint a tünetek enyhülnek a Eukanuba Veterinary Diets Renal folyamatosan hozzájárul macskája egészségéhez és életminőségéhez. Állatorvosa ellátja Önt tanáccsal hogy a Renal termék hogyan alkalmazható legjobban macskája szükségleteihez. Minden Eukanuba Veterinary Diets táp teljes értékű tehát teljesen kielégíti az állat igényeit amellett hogy diétásan támogatja az orvosi kezelést. A Eukanuba diétás tápsor minden száraztápja tartalmazza a DentalCare fogvédelmet ami a fogkő kialakulását akadályozza meg.

 
4 690 Ft
-EVD CAT RESTRICTED CALORIE SZÁRAZ 1,5KG

EUKANUBA - EVD CAT RESTRICTED CALORIE SZÁRAZ 1 5 A Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie egy csökkentett energiatartalmú teljes értékű táp amely segíti a testtömeg csökkentését úgy hogy az izomtömeg megtartása mellett csökkenti a test zsírtartalmát. Az állat aktívabb és mozgékonyabb lesz ami gátolja újabb súlyfelesleg kialakulását. Minden Eukanuba Veterinary Diets táp teljes értékű teljesen kielégíti az állat igényeit amellett hogy diétásan támogatja az orvosi kezelést. A Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie egy alacsony zsír- és energiatartalmú táp kiváló minőségű baromfi eredetű fehérjeforrással ami segít a test zsírtartalmának csökkentésében az izomszövet károsodása nélkül. L-karnitint tartalmaz ami egy bizonyítottan hatékony természetes eredetű zsírégető. Speciális szénhidrát összetevői segítenek az egyenletes vércukorszint megtartásában.

 
4 390 Ft
EUKANUBA CAT ADULT CHICKEN & LIVER 10KG
Teljes értékű és kiegyensúlyozott tápértékű szuperprémium száraz macskatáp természetes védelemmel minden napra.  
18 068 Ft
EUKANUBA CAT ADULT CHICKEN & LIVER 2KG
Teljes értékű és kiegyensúlyozott tápértékű szuperprémium száraz macskatáp természetes védelemmel minden napra.  
5 558 Ft
KATTOVIT CAT KONZERV GASTRO 175G

KATTOVIT CAT KONZERV GASTRO 175G Speciális hipoallergén nedves macskaeledel jó minőségű összetevőkből még a legérzékenyebb és allergiára hajlamos macskáknak is ajánlott.

 
475 Ft
KATTOVIT CAT KONZERV HIGH FIBRE 175G
Különleges csökkentett zsírtartalmú és könnyen emészthető macskaeledel, cukorrépa rosttal fokozott energia tartalommal. 
474 Ft
KATTOVIT CAT KONZERV LOW PROTEIN 175G
Csökkentett fehérjetartalmú, különleges macskaeledel, olyan macskáknak, amelyeknek a veséjük megköveteli a könnyű eledelt. 
475 Ft
KATTOVIT CAT KONZERV SENSITIVE PROTEIN 175G
Miamor Feine Filets/filédarabok 100g - teljesértékű macskaeledel A Miamor Feine Filets kizárólag világos csirke filécsíkokból készül. 
475 Ft
KATTOVIT CAT KONZERV URINARY TONHAL 175G
KATTOVIT CAT KONZERV URINARY TONHAL 175G Speciális tonhalas macskaeledel alacsony magnézium tartalommal a húgyúti kövek kialakulásának megelőzéséért. 
475 Ft

12

Webáruház készítés