Samponok és ápolószerek kutyának

Fő kategória >Samponok és ápolószerek >Samponok és ápolószerek kutyának

Sorrend:

prev
12
next

  :ANGELS' EYES KÖNNYFOLT ELTÁVOLÍTÓ POR SWEET POTATO, 75G
Angels Eyes könnyfolteltávolító macskának és kutyának 75g Angel's Eyes Natural Természetes könnyfolteltávolító táplálékkiegészítő világos szőrzetű kutyáknak. Az összes fajtának tökéletes megoldás a csivavától a bernáthegyiig de különösen ajánlott: Bischon Frisé Chihuahua Coton de Tulear Havanese Lhasa Apso Máltai Selyemkutya (Maltese) Uszkár (Poodle) Shih Tzu Westie (Wetsthighland White Terrier) fajtáknak valamint egyéb világos színű kutyák számára. Az Angels Eyes por alakú táplálékkiegészítő... 
7 480 Ft
:SAMPON FOAM OF SEA FEHÉRSZÍNT KIEMELŐ 250ML
Foam Of Sea - FOAM OF SEA FEHÉRSZÍNT KIEMELŐ SAMPON 250ML Fehér vagy világos színű bundákhoz ajánlott sampon. Nagyon jól tisztít haszná-latával ragyogó fehér szint érünk el. Nem tartalmaz optikai fehérítőt. Hígítás: 1:10-hez. 
1 380 Ft
BALZSAM FOAM OF SEA 250ML
Foam Of Sea - FOAM OF SEA BALZSAM 250ML Összetételénél fogva a szőrnek tartást ad dúsabbá és könnyebben fésülhetővé teszi a kutya bundáját. A Holt-tengeri sónak és a jojoba olajnak köszönhetően nem irritálja a bőrt és a szőrzetet csomómentessé teszi. Szokásosnál sűrűbb használata sem okoz problémát. A termékcsalád összes samponjához ajánljuk. Hígítás: 1:10-hez. 
1 630 Ft
BOLFO SAMPON 250 ML
Hatóanyag + Javallat: propoxur Kutyák bolhafertőzésének (Ctenocephalides felis) megszüntetésére. A készítmény felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelési stratégiájának a részeként.
 
2 598 Ft

prev
12
next

Webáruház készítés