Whiskas


Sorrend:

prev
next

WHISKAS JUTALOMFALAT TEMPTATIONS CSIRKE-SAJT 60G
MARS - WHISKAS JUTALOMFALAT TEMPTATIONS CSIRKE-SAJT 60G Kényeztesse cicáját a Whiskas Temptations csirkés-sajtos ízesítésű jutalomfalatok ellenállhatatlan ízével melyek belül lágyan krémesek és puhák míg kívül ízletesek és ropogósak. Összetevők: Növényi fehérje kivonatok válogatott gabonafélék olajok és zsírok hús és állati származékok (tartalmaz 4% csirkehúst) ásványi anyagok tej és tejszármazékok (tartamaz 4% sajtot). Analitikai összetevők (%): fehérje 34 zsírtartalom 20 szervetlen anyag... 
419 Ft
WHISKAS JUTALOMFALAT TEMPTATIONS LAZAC 60G

Szeretné még élvezetesebbé tenni a cicájával töltött pillanatokat? Kényeztesse cicáját a WhiskasŠ Temptations lazac ízesítésű jutalomfalatok ellenállhatatlan ízével, melyek belül lágyan krémesek és puhák, míg kívül ízletesek és ropogósak. Cicája dorombolni fog örömében, ha ezekkel a falatkákkal kedveskedik neki. Fóliás csomagolása és visszazárható, műanyag teteje megőrzi a falatkák frissességét és puhaságát. Jutalmazza meg cicáját ezzel a finom falattal a nap bármely szakában! A falatkák mellett ne feledkezzen meg macskájának friss ivóvizet is biztosítani!
ízesítés:
csirkés-sajtos
Összetevők:
Növényi fehérje kivonatok, válogatott gabonafélék, hús és állati származékok (min. 4% csirke), olajok és zsírok, ásványi anyagok, tej és tejszármazékok (min. 4% sajt).

 
419 Ft

prev
next

Webáruház készítés