Válogatós kutyának


Sorrend:

prev
12
next

HILLS SP CANINE ADULT 12KG BÁRÁNY RÍZS NORMÁL

 A Hill's Canine Adult bárány & rizs kutyatáp nemcsak könnyen emészthető, hanem a táplálkozási tesztek eredményei alapján ízletesnek is bizonyult.
Az egészséges bőr és fényes szőrzet érdekében a Hill's Canine Adult bárány & rizs kutyatáp lenmagot tartalmaz. Kizárólag természetes E- és C-vitamint alkalmaz tartósítószerként.
Könnyen emészthető összetevőkből származó, értékes fehérjéket, amelyek szálkás izomzatról gondoskodnak
Rizst, könnyen emészthető energiaforrás
Megnövelt mennyiségű, alapvető Omega-3 és Omega-6 típusú zsírsavakat, amelyek az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulásához járulnak hozzá
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát és tartósítószert
A Hill's eledel jó minőségű, könnyen emészthető összetevőinek köszönhetően egy tál Science Plan kutyatápnak magasabb a tápértéke, mint egy tál szokványos kutyatápnak. Így a kutya táplálási költségei alacsonyabbak lesznek, mint gondolná!
Ez a kutyatáp ajánlott a kis termetű fajtáknak 7 éves korig, nagy termetűeknek 5 éves korig.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin [E 672] (15.900 NE/kg), D3-vitamin [E 671] (930 NE/kg), vas [E1] (242 mg/kg), jód [E2] (2,4 mg/kg), réz [E4] (30,7 mg/kg), mangán [E5] (10,7 mg/kg), cink [E6] (206 mg/kg), szelén [E8] (0,5 mg/kg).
Természetes antioxidánsokkal és természetes tartósítószerekkel.

 
18 149 Ft
HILLS SP CANINE ADULT 12KG CSIRKE NORMÁL


A Hill's Canine Adult csirke kutyatápkutyatápot az 1 és 7 év közötti, felnőtt kutyák tápanyag- és energiaszükségletei szerint kifejlesztették ki.
A Hill's Canine Adult csirke tartalmazza a Hill's Superior Antioxidáns Formuláját, amely az egészséges immunrendszer kialakulását segíti elő.
Kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt és kiváló ízt biztosít a felnőtt kutyáknak.
A hasznos és könnyen emészthető összetevők az tápanyagok optimális felszívódását eredményezik.
A hasznos fehérjék az izomrendszert erősítik.
A só és foszfor megfelelő mennyisége a szervek egészséges működéséhez járul hozzá.
Elősegíti az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulását.
Kiváló ízű, kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító eledel felnőtt kutyáknak.
39% szárnyas ebből, 26% csirke.
A Hill's eledel jó minőségű, könnyen emészthető összetevőinek köszönhetően egy tál Science Plan kutyatápnak magasabb a tápértéke, mint egy tál szokványos kutyatápnak. Így a kutya táplálási költségei alacsonyabbak lesznek, mint gondolná!
Ez a kutyatáp ajánlott a kis termetű fajtáknak 7 éves korig, nagy termetűeknek 5 éves korig.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

A-vitamin [E 671] (28.380 NE/kg), D3-vitamin [E 671] (1670 NE/kg), vas [E1] (297 mg/kg), jód [E2] (3 mg/kg), réz [E4] (37,7 mg/kg), mangán [E5] (13,1 mg/kg), cink [E6] (252 mg/kg), szelén [E8] (0,6 mg/kg).
Természetes tartósítóanyagokkal és antioxidánsokkal.

 
15 438 Ft
HILLS SP CANINE ADULT 12KG TONHAL RÍZS NORMÁL


Hills Science Plan Canin Adult All Breed Tuna & Rice Advanced Fitness – Érzékeny, mérsékelt aktivitású felnõtt kutyák részére 1 éves kortól 7 éves korig ajánlott tonhalas száraztáp.

• Fehérje, Kalcium és Foszfor tartalma iIdeális egyensúlyt biztosít a jó egészség érdekében. Segítségével elkerülhetõ a túlzott bevitel, ami hozzájárulhat az egészség megromlásához.
• Támogatja az idegrendszer és az immunrendszer működését. Segít egészségesen tartani a bõrt és a szõrzetet.
• Megfelelõ szemcseméretet biztosít a különböző fajták számára.
• Egyedülálló antioxidáns formula mely csökkenti az oxidatív sejtkárosodást és egészségesen tartja az immunrendszert.

  Hill’s hitvallása, hogy kizárólag a legkiválóbb minőségű összetevőket szabad használni. Ennek tanúsítására termékeit úgy állítja össze, hogy azok
• nem tartalmaznak genetikailag módosított összetevőket,
• nem tartalmaznak mesterséges ízesítő anyagokat, színezékeket vagy tartósítószereket,
• a szinergista hatású biológiai antioxidánsokkal dúsítottak,
• a kitűnő ízletességűek.

Összetevők:
Tonhal minimum 16%, rizs minimum 10%, őrölt kukorica, õrölt rizs, szójaliszt, állati zsír, tonhalliszt, csirke- és pulykaliszt, kukoricaglutén-liszt, emésztési kivonat, növényi olaj, lenmag, szárított egész tojás, kálium-klorid, kalcium-karbonát, só, vitaminok és nyomelemek. Természetes tartósítószerként kevert tokoferolokat, citromsavat és rozmaringkivonatot tartalmaz.

 
16 980 Ft
HILLS SP CANINE ADULT MINI 7KG CSIRKE KISTESTŰ

A Hill's Science Plan Canine Adult Advanced Fitness Mini with Chicken kisebb tápszemeket kedvelő kutyák számára készült, valamint támogatja az izomzatot és a létfontosságú szervek egészséges működését. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat, fehérjéket és omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Kiváló minőségű fehérjék az erős izomzatért. Kiegyensúlyozott nátrium és foszfor tartalommal megőrzi a létfontosságú szervek egészségét. Könnyedén emészthető összetevők az optimális tápanyag felszívódásért. Kiváló minőségű összetevők a nagyszerű ízért. 100% garancia. Kiváló táp a mozgékony, fitt kutyákért.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin [E 671] (28.380 NE/kg), D3-vitamin [E 671] (1670 NE/kg), vas [E1] (297 mg/kg), jód [E2] (3 mg/kg), réz [E4] (37,7 mg/kg), mangán [E5] (13,1 mg/kg), cink [E6] (252 mg/kg), szelén [E8] (0,6 mg/kg).

 
11 260 Ft
HILLS SP CANINE PUPPY BÁRÁNY RÍZS 12KG NORMÁL

A kutyakölykök megfelelő fejlődéséhez nélkülözhetetlen az alapvető tápanyagok kiegyensúlyozott kombinációja. A Hill's Canine Puppy bárány & rizs kutyatáp  ezt szolgáltatja: egy olyan étrendet, amely garantálja a kölyök megfelelő fejlődését. Sőt, ez a száraztáp rendelkezik a Hill's egyedi antioxidáns elegyével, amely az egy életen át tartó egészség alapja. A Hill's Canine Puppy bárány & rizs kutyatáp ugyanakkor a vemhes és szoptatós szukákat is megfelelő tápanyaggal látja el, amelyek 2-4-szer annyi energiát igényelnek, mint általában.
A Hill's Canine Puppy bárány & rizs kutyatáp alkalmazható a kis termetű kölyköknél az elválasztástól a 9. hónapig, a nagy termetűeknél az elválasztástól a 18. hónapig. Tartalmazza a fiatal kutyák fejlődéséhez szükséges összes tápanyagot: kalciumot és foszfort az erős csontokért, fehérjéket az erős izmokért és az alapvető zsírsavakat az egészséges, fényes szőrzetért.
A Hill's Canine Puppy bárány & rizs kutyatáp egy kiegyensúlyozott kölyöktáp, ezért nem szükséges más, kiegészítő táplálék adása. Vemhes és szoptatós szukáknak is ajánlott a Hill's Canine Puppy bárány & rizs kutyatáp. A táp bőséges kalóriatartalma kielégíti a szukák fokozott energiaszükségletét

A Hill's Canine Puppy bárány & rizs kutyatáp a következőket tartalmazza:

Jó minőségű fehérjét könnyen emészthető összetevőkből.
Rizst, amely az energia könnyen emészthető forrása.
Megnövelt mennyiségű alapvető Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat, amelyek az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulásához járul hozzá.
Nem tartalmaz mesterséges aromát, színezéket és tartósítószert.
Nem tartalmaz búzát, búzakeményítőt, marhahúst, tejterméket és más olyan összetevőt, amely allergiát okozhat.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

A-vitamin [E 672] (17.280 NE/kg), D3-vitamin [E 671] (1.015 NE/kg), vas [E1] (80 mg/kg), jód [E2] (1,3 mg/kg), réz [E4] (7,9 mg/kg), mangán [E5] (8,3 mg/kg), cink [E6] (165,6 mg/kg), szelén [E8] (0,2 mg/kg).

 
17 274 Ft
HILLS SP CANINE PUPPY CSIRKE 12KG SZÁRAZTÁP NORMÁL

A kutyakölykök megfelelő fejlődéséhez nélkülözhetetlen az alapvető tápanyagok kiegyensúlyozott kombinációja. A Hill's Canine Puppy csirke kutyatáp pontosan ezt szolgáltatja: egy olyan étrendet, amely garantálja a kölyök megfelelő fejlődését. Sőt, ez a száraztáp rendelkezik a Hill's egyedi antioxidáns elegyével, amely az egy életen át tartó egészség alapja. A Hill's Canine Puppy csirke kutyatáp ugyanakkor a vemhes és szoptatós szukákat is megfelelő tápanyaggal látja el, amelyek 2-4-szer annyi energiát igényelnek, mint általában.
A Hill's Canine Puppy csirke kutyatápot a 12 hónapnál fiatalabb kölykök, valamint a vemhes és szoptató szukák magasabb energiaszükséglete alapján fejlesztették ki.
Tartalmazza a Hill's Superior Antioxidáns Formuláját, amely erősíti az immunrendszert.
Elősegíti az egészséges bőr és a fényes szőrzet kialakulását
Ez a száraztáp kiegyensúlyozott és ízletes étrendet szolgáltat a kölykök, a vemhes és szoptató szukák részére.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

A-vitamin [E 671] (23.130 NE/kg), D3-vitamin [E 671] (1.360 NE/kg), vas [E1] (220 mg/kg), jód [E2] (2,2 mg/kg), réz [E4] (27,9 mg/kg), mangán [E5] (9,7 mg/kg), cink [E6] (187 mg/kg), szelén [E8] (0,4 mg/kg).
Természetes tartósítóanyagokkal és antioxidánsokkal.

 
15 890 Ft
ROYAL CANIN MAXI ADULT 15KG KUTYA
Royal Canin Maxi Adult 26
Száraztáp nagytestű felnőtt kutyáknak: Segít megőrizni az ideális testsúlyt 15 hónapos kortól 5 éves korig

Royal Canin Maxi Adult 26
Száraztáp nagytestű felnőtt kutyáknak: Segít megőrizni az ideális testsúlyt 15 hónapos kortól 5 éves korig

Emésztési biztonságot garantál EPA és DHA (0.40%) zsírsavak gyulladásgátló tulajdonsága, a nem vízoldékony ásványi sók és cukorrépapép (mérsékelten erjedő rostok, amelyek megkönnyítik a béltranzitot és javítják ... 
15 659 Ft
ROYAL CANIN MAXI JUNIOR 15KG KUTYA

Teljes értékű táp nagytestű kölyökkutyák számára (26-44 kg közötti felnőttkori testtömeg) - 15 hónapos korig

EGÉSZSÉGES EMÉSZTÉS
Az optimális emésztőszervi biztonságot támogató tápanyagok (L.I.P. fehérjék) és a kiegyensúlyozott bélflóra (prebiotikumok, FOS, MOS) hozzájárul a bélsár jó minőségéhez.
LASSÚ NÖVEKEDÉS - MÉRSÉKELT ENERGIATARTALOM
Megfelelően beállított energiatartalmának köszönhetően kielégíti a növekedési időszak energiaszükségletét.
A CSONTOK ÉS AZ ÍZÜLETEK TÁMOGATÁSA
Kiegyensúlyozott és optimális kalcium- és foszfortartalmának, valamint megfelelő energiatartalmának köszönhetően a támogatja a nagytestű kölyökkutyák csontjainak megfelelő mineralizációját, ezáltal elősegítve a szilárd csontozat és ízületek kialakulását.

 
16 590 Ft
ROYAL CANIN MEDIUM JUNIOR 15KG KUTYA

RÖVID IDŐTARTAMÚ NÖVEKEDÉS

A szükségletekhez adaptált energia- és magas fehérjetartalmának köszönhetően elősegíti a harmonikus növekedést.

OPTIMÁLIS EGYENSÚLY (KALCIUM/FOSZFOR)

Adaptált kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően segít biztosítani a közepes testméretű fajtákba tartozó kölyökkutyák robusztus csontozatának fejlődését.

A TERMÉSZETES VÉDEKEZŐKÉPESSÉG ERŐSÍTÉSE

Elsősorban szabadalmazott antioxidáns komplex- és mannán-oligoszacharid tartalmának köszönhetően támogatja a kölyökkutya természetes védekező rendszerét.

ÖSSZETÉTEL:

dehidratált baromfihús, állati zsiradék, kukorica, dehidratált sertésfehérje*, búza, cukorrépapép, búzaliszt, rizs, kukoricaliszt, hidrolizált állati fehérjék, növényi fehérje kivonat*, kukoricaglutén, halolaj, élesztők, szójaolaj, ásványi sók, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás). ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 11800 NE, D3 vitamin: 1000 NE, E1 (Vas): 46 mg, E2 (Jód): 3,6 mg, E4 (Réz): 8 mg, E5 (Mangán): 60 mg, E6 (Cink): 199 mg, E8 (Szelén): 0,08 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok. ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 32% - Nyersolajok és -zsírok: 20% - Nyershamu: 6,4% - Nyersrost: 1,7% - Kálcium: 11,5 g/kg - Foszfor: 9,1 g/kg - Mannán-oligoszacharidok: 0,5 g/kg - Frukto-oligoszacharidok: 3,4 g/kg. *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

 
16 790 Ft
ROYAL CANIN MINI ADULT 8KG KUTYA   [Kiemelt termékek]
ROYAL CANIN MINI ADULT 8KG KUTYA
Royal Canin Mini Adult
Táp kistermetű felnőtt kutyáknak: ideális testsúly megőrzése 10 hónapostól 8 éves korig

Royal Canin Mini Adult
Táp kistermetű felnőtt kutyáknak: ideális testsúly megőrzése 10 hónapostól 8 éves korig

A Royal Canin Mini Adult főbb jellemzői:
• Ideális testsúly megőrzése L-karnitin segítségével, mely a zsírbontást segíti elő. Kielégíti a kistestű kutyák magas energiaigényét megfelelő energia (4060Kcal/kg) és fehérje tartalmával (27%).... 
11 749 Ft

prev
12
next

Webáruház készítés