Termék részletekAllergy Aid, 50 ml tinktúra

Allergy Aid, 50 ml tinktúra

Státusz
ÚJ    Kiemelt termékek    
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Gyógynövény alapú kiegészítő takarmány a pollen és a házi poratka okozta allergia megelőzésére, illetve kiegészítő kezelésére.
A termék tulajdonságai
Termékismertető

Bajkáli csukóka (Scutellaria baicalensis): Úgy tűnik, hogy a Scutellaria baicaliensis-ben lévő flavonoidok gátolják a hisztamin felszabadulását a hízósejtekből. A hisztamin felelős az allergiás reakciók tüneteiért. Tapasztalatok alappján a bajkáli csukóka segít a szénanátha, az asztma, az atópiás ekcéma, az ételallergiák stb. tünetein.

Visszajelzések alapján a hisztamin-felszabadulás gátlása mellett a bajkáli csukóka erőteljes gyulladásellenes hatást is kifejt. Úgy látszik, hogy ez a hatása annak köszönhető, hogy a bajkáli csukóka gátolja a gyulladásos leukotriének és prosztaglandinok felszabadulását. A prosztaglandinok és leukotriének mintegy ezerszer gyulladáskeltőbbek, mint a hisztamin. A Scutellaria baicalensis-szel kapcsolatos kezdeti kutatások szerint gyulladásellenes hatása összehasonlítható a nem szteroidtípusú gyulladásgátló szerekével, azonban a hozzájuk kapcsolódó mellékhatások nélkül.

Azt is kimutatták, hogy a bajkáli csukóka hatásos antioxidáns. Ez a hatása különösen akkor hasznos, ha figyelembe vesszük, hogy a szabadgyökök mennyire káros szerepet játszhatnak a gyulladásos állapotok esetében.

Páfrányfenyő (Ginkgo biloba): A keringésre és az agyműködésre gyakorolt hatása közismert. A páfrányfenyő emellett gátolja a vérlemezke-aktiváló faktort (PAF), ami az asztma, a gyulladások és az allergiák egyik legfőbb kémiai kiváltója. Flavonoidokban gazdag.

Szemvidítófű (Euphrasia officinalis): Ahogy a neve is utal rá, a szemvidítófű speciális affinitást mutat a szem, az orr és az arcüregek iránt. Specifikus a kötőhártya-gyulladásra stb. Gyulladásellenes és hisztaminellenes hatású, így bár a szemek és az arcüregek iránti különleges affinitás jól megfigyelhető, nyugtató hatása is van más allergiás reakciókra.

Csalán (Urtica dioica): Hagyományos orvosság mindenféle allergiás reakcióra.

Bár nincs bizonyíték semmilyen problémára, a bajkáli csukókában jelenlévő flavonoidok azt az érzést keltik, hogy körültekintő dolog lenne, ha az állatorvossal vagy egy szakképzett herbalistával előzetesen egyeztetnénk, mielőtt receptre felírt véralvadásgátlóval együtt kezdenénk alkalmazni.

Ha a tünetek már kialakultak, ajánlott a Helokki-E cseppel együtt használni.

Összetétele:
Bajkáli csukóka (Scutellaria baicalensis), páfrányfenyő (Ginkgo biloba), szemvidítófű (Euphrasia officinalis) és csalán (Urtica dioica).


Javasolt alkalmazása:
egy teáskanálnyi vízbe keverve adhatunk közvetlenül vagy étellel, naponta 2-3 alkalommal.
Kistestű kutya, macska, nyúl és egyéb kisemlős állatoknak10 csepp, középtestű kutyáknak 15 csepp, nagytestű kutyáknak 25 csepp.
Ellenjavallat:
vemhsség idején nem használható!

Kiszerelés:
50 ml

Nekik:
minden állat részére.

Vélemények a termékről
Webáruház készítés