Termék részletekVET-P-IM SZIRUP 120 ML

Kiemelt termékek
VET-P-IM SZIRUP 120 ML
4 402 Ft + ÁFA = (5 590 Ft)

Hatóanyag + Javallat: BAP-8 (Standardizált Pleuran kivonat)
immunmoduláns hatású BAP-8 összetevőt tartalmaz; Fokozza az állatok ellenálló képességét és vitalitását. Fertőzések esetén elősegíti a szervezet megfelelő védekezését. Alkalmazása ajánlott túlzott fizikai megterhelés, stressz, valamint teljes szervezeti kimerülés esetén.

 • Az immunerősítő készítmények sorában a természetes hatóanyag-kivonatok egyre nagyobb teret hódítanak. Ezek közül is kiemelkedő a glükánok szerepe.

  A Vet-P-IM szirup orálisan adagolandó immunerősítő készítmény, hatóanyaga BAP-8 (standardizált pleuran kivonat). Ez egy természetes eredetű poliszacharid, béta-D-glükánok komplexét tartalmazza. Forrása a kései laskagomba (Pleurotus ostreatus).

  A BAP-8 egymáshoz nagyon hasonló molekulák keverékéből áll, amelyek egymás hatását kiegészítik és szinergista módon erősítik, ezáltal fokozott hatékonyságot biztosítva.
  A pleurán modifikálja az immunrendszer sejtes elemeit - makrofágokat, neutrofil granulocitákat, T és B limfocitákat és az NK (természetes ölő) sejteket, így segítve a gyorsabb gyógyulást, megelőzi a recidívát és csökkenti az allergiás hajlamot.

  A BAP-8 hatását az állatgyógyászati felhasználásban különböző bakteriális, vírusos, gombás és parazita fertőzések elleni fokozott védettség kialakítása során bizonyították. A készítmény elősegíti a szervezet stabilizálódását az ismételt antibiotikumos kezelések következtében fellépő kimerülés, sugárkezelés, kemoterápia, valamint öregedés okozta csökkent ellenálló képesség esetében. Lerövidíti a kezelési időszakot és csökkenti a betegségek okozta tüneteteket. A BAP-8 szerepet játszik különböző betegségek megelőzésében a leválasztást követően, a felépülési időszakban, valamint a fizikai aktivitás fokozásának érdekében.

  Bizonyított tény, hogy a Vet-P-IM szirup használata során az immunválasz erősödött, a kezelés hatékonysága javult. A klinikai tüneteket, mint például a másodlagos komplikációk kialakulásának számát lecsökkentette, a terápia hatékonysága javult.

  A Vet-P-IM szirup íztelen és szagtalan. Mellékhatások nem ismertek, biztonságosan alkalmazható hosszú időn keresztül, akár emelt adagban is. Kiürülése során a vastagbélben glükózzá, és egyéb, nem toxikus anyagokká bomlik le.

  Adagolás:
  A mellékelt adagolóval - vagy fecskendővel - a szirup táplálékba, ivóvízbe keverhető, vagy közvetlenül az állat szájüregébe is adható. Használat előtt felrázandó! Adagja kutyáknak 2 ml/5 ttkg (1-5 kg-ig egységesen 2 ml) naponta egyszer.

  A szervezet ellenálló-képességének növelése érdekében javasolt a Vet-P-IM szirupot hosszabb időszakon keresztül - legalább 2-3 hónapig alkalmazni. A napi adag megduplázható a kezelés kezdetén, legalább három napig.

  Csomagolás:
  120 ml-es üveg, papírdobozban, mellékelt adagolóval.
 • Státusz
  Kiemelt termékek    
Webáruház készítés