Termék részletekEUKANUBA ADULT LARGE 3KG

EUKANUBA ADULT LARGE 3KG

Termék ára
4 251 Ft + ÁFA = (5 399 Ft)
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
3 kg/db
Rövid leírás a termékről
Nagytestű kutyáknak (25-40 kg) 1-6 éves korig. Óriás testű kutyáknak (40 kg felett) 2-5 éves korig. Átlagos aktivitású kutyáknak.
A termék tulajdonságai
A kutyát akkor nevezhetjük felnőttnek, amikor mentálisan és fizikálisan is teljesen kifejlett, és a legjobb formáját hozza.
E kiváló kondíció megőrzéséhez a kutyának folyamatos törődésre és prémium minőségű táplálékra van szüksége.
A kistestű kutyafajták általában tovább élnek, mint a közepes termetű vagy nagytestű társaik. A megfelelő antioxidáns mennyiség hozzájárul a hosszú és egészséges életükhöz. Emellett az anyagcseréjük is gyorsabb, és annak ellenére, hogy 60%-kal kisebbek, mint a nagytestű kutyák, számukra a magasabb fehérje- és zsírtartalmú tápok etetése az optimális.
A közepes termetű fajtáknak átlagos a növekedése és közepes az enegiaszükséglete. A Eukanuba Medium Breed ideális összetételben tartalmaz fehérjét, zsírokat és szénhidrátokat a közepes termetű kutya anyagcseréjéhez igazodva.
A nagytestű fajták akár a 80 kg testtömeget is elérhetik, ami sokszor nagyobb, mint a gazdi súlya. Ez azt jelenti, hogy az ízületeik nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint a kisebb testű kutyáké minden lépésnél.
Mivel a különböző méretű kutyáknak eltérő a tápanyagszükségletük, a Eukanuba olyan tápokat készített, melyek a különböző méretű kutyák egyedi igényeihez szabottak.

Adult Large Breed
(1-6 év, >25kg)
Összetevői támogatják az egészséges ízületek fejlődését. Természetes forrásokból származó glükozamint és a kondroitin-szulfátot.
Összetétel:
szárított csirke- és pulykahús (>20%, természetes glükozamin és kondroitin-szulfát forrása), kukorica, búza, cirok, árpa, állati zsiradék, szárított cukorrépapép (>2,5%), csirke belsőség, tojáspor, kálium-klorid, halolaj, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, nátrium-hexametafoszfátként lenmag, frukto-oligoszacharid (0,15%).
Kiszerelés: 3 kg, 9 kg, 15 kg

Vélemények a termékről
Webáruház készítés