Termék részletekEUKANUBA ADULT LARGE 3KG

EUKANUBA ADULT LARGE 3KG
4 251 Ft + ÁFA = (5 399 Ft)
Nagytestű kutyáknak (25-40 kg) 1-6 éves korig. Óriás testű kutyáknak (40 kg felett) 2-5 éves korig. Átlagos aktivitású kutyáknak.
 • A kutyát akkor nevezhetjük felnőttnek, amikor mentálisan és fizikálisan is teljesen kifejlett, és a legjobb formáját hozza.
  E kiváló kondíció megőrzéséhez a kutyának folyamatos törődésre és prémium minőségű táplálékra van szüksége.
  A kistestű kutyafajták általában tovább élnek, mint a közepes termetű vagy nagytestű társaik. A megfelelő antioxidáns mennyiség hozzájárul a hosszú és egészséges életükhöz. Emellett az anyagcseréjük is gyorsabb, és annak ellenére, hogy 60%-kal kisebbek, mint a nagytestű kutyák, számukra a magasabb fehérje- és zsírtartalmú tápok etetése az optimális.
  A közepes termetű fajtáknak átlagos a növekedése és közepes az enegiaszükséglete. A Eukanuba Medium Breed ideális összetételben tartalmaz fehérjét, zsírokat és szénhidrátokat a közepes termetű kutya anyagcseréjéhez igazodva.
  A nagytestű fajták akár a 80 kg testtömeget is elérhetik, ami sokszor nagyobb, mint a gazdi súlya. Ez azt jelenti, hogy az ízületeik nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint a kisebb testű kutyáké minden lépésnél.
  Mivel a különböző méretű kutyáknak eltérő a tápanyagszükségletük, a Eukanuba olyan tápokat készített, melyek a különböző méretű kutyák egyedi igényeihez szabottak.

  Adult Large Breed
  (1-6 év, >25kg)
  Összetevői támogatják az egészséges ízületek fejlődését. Természetes forrásokból származó glükozamint és a kondroitin-szulfátot.
  Összetétel:
  szárított csirke- és pulykahús (>20%, természetes glükozamin és kondroitin-szulfát forrása), kukorica, búza, cirok, árpa, állati zsiradék, szárított cukorrépapép (>2,5%), csirke belsőség, tojáspor, kálium-klorid, halolaj, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, nátrium-hexametafoszfátként lenmag, frukto-oligoszacharid (0,15%).
  Kiszerelés: 3 kg, 9 kg, 15 kg
 • Tömeg
  3 kg/db
Webáruház készítés