Termék részletekEUKANUBA BREED DACHSHUND 2,5KG

EUKANUBA BREED DACHSHUND 2,5KG

Termék ára
4 170 Ft + ÁFA = (5 296 Ft)
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
2,5 kg/db
Rövid leírás a termékről
Eukanuba Tacskó Fajtatáp Teljesértékű és kiegyensúlyozott beltartalmi értékű táp felnőtt tacskók számára Tacskó öntörvényű, értelmes és kíváncsi természetű kutya.
A termék tulajdonságai
Fajtaspecifikus táplálás Tacskó részére

A Eukanuba folyamatosan arra törekszik, hogy a táplálkozásban olyan újításokat hozzon létre, amlyek a kutyák méretének, életkorának, testsúlyának, sőt még a fajtájának is a legjobban megfelelnek, mivel a táplálkozás létfontosságú szerepet tölt be a kutyák jólétében.
A Eukanuba kutatásai alapján kifejlesztette a fajtaspecifikus tápsorozatát, a különböző fajták sajátos igényei szerint. Többéves kutatáson és a táplálástudomány legújabb ismeretein alapulva. ezek a tápok segíthetnek, hogy kutyája a legjobb formájába kerüljön.
Egy olyan fajtának, mint a Tacskó, ahol az egyedülálló testalkat illetve testfelépítés meghatározó jellemzők, a táplálás nagyban befolyásolhatja életét.
A Eukanuba küldetése, hogy a legmegfelelőbb táplálékot alkossa meg az Ön Tacskójának, és a kiváló alapanyagaink és formuláink ennek tökéletesen eleget tesznek. A Eukanuba úgy gondolja, hogy a kutyákat úgy kell táplálni, mint őseiket -húsevőként- ezért kiváló minőségű állati fehérjét használ: csirkét, bárányt és tojást. A Eukanuba Tacskó Fajtatáp fajtára szabott keveréke számtalan összetevőnek, melyek nagy része többéves kutatáson alapszik, és az alap táplálékszükségleten túlmenően előnyöket nyújt.

Azzal, hogy a fajta speciális szükségleteire szabott, kiváló minőségű tápot választ, elősegíti kutyájánál:
• az egészséges gerinc és erős ízületek kialakulását
• az ideális testsúly fenntartását
• az erős immunrendszert
• az egészséges fogakat és fogínyt


Kivételes kutya sajátos jellemzőkkel. A Tacskó alkatilag az egyik legegyedibb kutyafajta.
Teljesen mindegy, hogy a tacskó rövid szőrű, szálkás szőrű vagy hosszú szőrű, a jellegzetesen hosszúkás testalkata, peckes fejtartása és rövid lábai miatt feltűnő jelenség.
Gyermekek nemzedékei nőttek fel úgy, hogy a most már kedvelt társnak tartott Tacskót hot dog-nak, virslinek becézték.
Néhányan azonban ismerik neve eredetét, szorgalmas őseinek történetét és furcsa testalkatának okát.

Éber és barátságos, lelkes és rendületlen, független, értelmes és hűséges
A Tacskó őseinek a 15. századi németországi vadászkutyákat tartják. Az általunk ismert fajták azonban inkább a későbbi 17-18.században tenyésztett kutyákkal vannak rokonságban. Ezek a kutyák ‘Teckel’ néven voltak ismertek Németországban és ennek a névnek az alternatíváját használjuk napjainkban is a kimondottan vadászkutyának tartott Tacskókra vonatkozóan.
Ennek ellenére a tacskó vagy borzeb elnevezés vált elterjedtté, mely mindent elárul a fajta testfelépítésének és temperamentumának kialakulásáról: A ’dachs’ német szó jelentése borz és a ’hund’ szóé pedig kutya.
Napjainkban már ez a büszke kis kutya a szép megjelenésével, hosszú testével és peckesen tartott fejével teljesen megszokott látvány az utcán, a parkokban és a kertekben. Független gondolkodásúak, intelligensek és kíváncsiak és a Tacskó boldog a háziasított életmóddal. Mivel elég nagy az étvágya, szüksége van a mozgékony életre és a kiegyensúlyozott étrendre, nehogy túlsúlyossá váljék. Bátorsága, rendületlen jelleme valamint zengő ugatása mindenkit arra emlékeztet, milyen nagylelkű kutya is valójában.

Egészséges, erős ízületek és izomtömeg a mozgékonyságért
Az Ön Tacskójának az ízületeit és hátát az izomzata tartja, ezért biztosítanunk kell számára a megfelelő fehérjetartalom egyensúlyát állati eredetű fehérjeforrásból, mint pl. csirke, bárány, tojás, azért, hogy elősegítsük a megfelelő izomerő fenntartását.
A glükozamin és kondoritin-szulfát elősegíti a tacskó ízületi porcainak egészségét.
Az étrendben jelen kell lennie megfelelő arányban (5:1) olyan létfontosságú zsírsavaknak is, mint az omega-6 és omega-3 zsírsavak, melyeket a halolajban, hallisztben találhatunk meg, és aminek gyulladáscsökkentő hatásuk van. Az olyan antioxidáns táplálék, mint az E-vitamin, szintén hozzájárul az egészséges ízületi szövetek fenntartásához és megvédi a sejteket az oxidációtól. >>>

Az egészséges étvágyhoz az ideális testsúly fenntartása szükséges
A Tacskónál ügyelni kell megfelelő testsúly fenntartására, amit aktív mozgással és a megfelelő étrenddel szabályozhatunk. Az egészséges, feszes izmok jelentős szerepet játszanak az ízületek megóvásában és az életteli, aktív mozgásban.
Ebből adódóan célszerű olyan táplálékot adni a kutyának, ami a zsírégetést elősegítő, de ugyanakkor az izomtömeget megőrző, vitaminszerű tápanyagot, L-karnitint tartalmazza. Az L-karnitin egy olyan összetevő, amit egyrészről a szervezet állít elő aminosavakból, másrészről megtalálható az állati eredetű fehérjékben.
A zsírsavakat az L-karnitin szállítja a sejtek azon részébe, ahol azok a szív, a máj, a vázizomzat és más szövetek hasznos energiává alakítják. Következtében az L-karnitin csökkenti a testben felhalmozódó zsír előfordulását, mégpedig úgy, hogy a kutya nem veszít izomtömegéből, tehát az L-karnitin elősegíti az egészséges testtömeg és izomtömeg fenntartását. >>>

Az immunrendszer természetes ellenállásának erősítése
A Tacskót eredetileg azért tenyésztették ki, hogy szívós, szabadtéri életet éljen, kártékony állatokra vadásszon és nagyobb állatok nyomait kövesse. Miközben Tacskója kint viháncol a szabadban vagy éppen egy újabb lyukat ás, különböző környezeti tényezőknek van kitéve és erős immunrendszerre van szüksége ahhoz, hogy védett legyen ezekkel szemben. A könnyen emészthető tápok minősége és néhány különleges összetevő segítenek megerősíteni természetes ellenálló képességét nap, mint nap.
Az antioxidánsok fontosak, mert segítenek lelassítani a sejtek öregedési folyamatait, segítik az immunsejtek működését, ami fontos tényező egy olyan fajtánál, mint a Tacskó, akinek hosszú a várható élettartama. >>>

Fog- és ínyvédelem az étkezések közben és után
A fogbetegségek sokkal gyakrabban fordulnak elő az olyan kistestű kutyák esetében, mint a Tacskó, mivel kicsi a szájüreg és a fogak túl nagyok az állkapocs méretéhez képest.
Az Ön Tacskójának szüksége van a megfelelő fogápolásra, a szájürege egészségének megőrzése érdekében és ehhez hozzájárulnak a Eukanuba tápok, melyek kettős hatású tápszemeik segítségével csökkentik a lepedékképződést az étkezések közben és után.
Miután egy tápszemet elrágcsálnak, az azonnal kifejti hatását, megtisztítva a fogakat a lerakódó lepedéktől. Ugyanakkor a kettős hatású tápszemekből speciális ásványi anyagok szabadulnak ki, amelyek védőréteget képeznek a fogak felszínén. Ezek kialakítanak egy átmeneti védelmet, ez a réteg segít meggátolni a fogkőképző ásványok lerakódását a fogakon, még étkezés után is. >>>

Hozza a legjobb formába Tacskó kutyáját a Eukanuba fajtatáp segítségével!
A Eukanuba Tacskó Fajtatápnak kiváló minőségű állati fehérje az elsődleges fehérjeforrása. A Eukanuba tudja, hogy milyen előnyei vannak a kiváló minőségű táp etetésének, ezért szeretnénk, ha Ön is látná a különbséget.
Azzal, hogy kiváló minőségű tápot választ, elősegíti kutyájánál:
Az erős ízületeket
• Az ízületek mozgékonyságának megőrzéséhez glükozamint és kondroitin-szulfátot tartalmaz
Az optimális testsúlyt
• Az L-karnitin segít a természetes zsírégetésben
Az egészséges fohazatot és ínyt
• Speciális fogvédelem a fogkőképződés megelőzése érdekében
Az erős immunrendszert
• E-vitamin

Ajánlott még Petit Basset Griffon Vendéen, Welsh Corgi és Dandie Dinmont Terrier részére is.
- Ízületvédő tápanyagok (glükozamin és kondroitin-szulfát) az ízületek rugalmasságáért
- Természetes zsírégető anyag (L-karnitin) az optimális testtömeg fenntartása érdekében
- Dental Care polifoszfát kristálytartalom a fogkövesség megelőzése érdekében
- E-vitamin tartalom az erős immunrendszerért

Összetevők:
Szárított csirkehús és pulykahús (>24%), kukorica, búza, baromfi húsliszt, cirokdara, árpa, állati eredetű zsír, szárított cukorrépapép, csirkebelsőség, szárított sörélesztő, halolaj, káliumklorid, só, nátrium hexametafoszfát, lenmag, Dl-methionin, glükozamin-hidroklorid, kondroitin-szulfát, szárított egésztojás.

Fehérje: 27,0 %
Olaj és Zsír: 12,0 %
Hamu: 7,4 %
Rost: 3,0 %
Nedvesség: 8.0 %
Kálcium: 1,35 %
Foszfor: 1,0 %
A vitamin: 12.000 IU/kg
D3 vitamin: 750 IU/kg
E vitamin: 200 mg/kg
Réz (rézszulfát): 13 mg/kg
ß-karotin: 1 mg/kg
L-Karnitin: 50 mg/kg

Vélemények a termékről
Webáruház készítés