Termék részletekPURINA DOG CHOW ADULT CSIRKE+RIZS 14 kg

PURINA DOG CHOW ADULT CSIRKE+RIZS 14 kg
6 695 Ft + ÁFA = (8 502 Ft)
100%-ig teljes értékű állateledel felnőtt kutyák számára. Optimális arányban tartalmaz természetes fehérje forrásként csirkehúst, valamint teljes kiőrlésű gabonát és rizst, mely hozzájárul az ideális testalkat megőrzéséhez.
  • Csontok, ízületek és fogak: a DOG CHOW optimális arányban tartalmaz kálciumot, foszfort, D-vitamint és fehérjét, mely összetevőknek köszönhetően kutyája csontjai erősek, ízületei és fogai pedig egészségesek lesznek.
    Emésztés: a DOG CHOW termékek rizst, valamint cikória és répa-apríték egyedülálló keverékét tartalmazzák. A rizs megkönnyíti a táplálék emésztését, a cikória természetes prebiotikumok forrása, mely bizonyítottan növeli a bélrendszerben található hasznos baktériumok számát, és elősegíti az egészséges emésztést; a répa-apríték pedig a széklet állagát javító összetevőként ismert.
    Tápanyag felszívódás: A hosszabb ideig tartó rágás elősegíti az egészséges emésztést és a tápanyagok optimális felszívódását a bélrendszerben

    Összetétel: nyersfehérje 25.0%, nyers olajok és zsírok 12.0%, nyershamu 7.0%, nyersrost 2.5%, kálcium 1.2%, Foszfor 0.9%
  • Tömeg
    15 kg/db
Webáruház készítés