Termék részletekEUKANUBA BREED GERMAN SHEPHERD 2,5KG

EUKANUBA BREED GERMAN SHEPHERD 2,5KG
4 053 Ft + ÁFA = (5 147 Ft)
Eukanuba Német Juhász
Szintén ideális Belga Juhásznak 1 éves kortól.
 • Fajtaspecifikus táplálás Német Juhászkutya részére

  A Eukanuba folyamatosan arra törekszik, hogy a táplálkozásban olyan újításokat hozzanak létre, amelyek a kutyák méretének, életkorának, testsúlyának, sőt még a fajtájának is a legjobban megfelelnek, mivel a táplálkozás létfontosságú szerepet tölt be a kutyák jólétében.
  A Eukanuba kutatásai alapján kifejlesztette a fajtaspecifikus tápsorozatát, a különböző fajták sajátos igényei szerint. Többéves kutatáson és a táplálástudomány legújabb ismeretein alapuva ezek a tápok segíthetnek, hogy kutyája a legjobb formájába kerüljön.
  Egy olyan fajtának, mint a Német Juhászkutya, ahol az éberség, a jellegzetesen lejtõs hát és a jó fizikai adottságok meghatározó jellemzők, a táplálás nagyban befolyásolhatja életét.
  A Eukanuba küldetése, hogy a legmegfelelőbb táplálékot alkossa meg az Ön Német Juhászkutyájának, és a kiváló alapanyagaink és formuláink ennek tökéletesen eleget tesznek. A Eukanuba úgy gondolja, hogy a kutyákat úgy kell táplálni, mint őseiket – húsevőként – és ezért kiváló minőségű állati fehérjét használ: csirkét, bárányt és tojást. A Eukanuba Német Juhászkutya Fajtatáp fajtára szabott keveréke számtalan összetevőnek, melyek nagy része többéves kutatáson alapszik, és az alap táplálékszükségleten túlmenő előnyöket nyújt.

  Azzal, hogy a fajta speciális szükségleteire szabott, kiváló minőségű tápot választ, elősegíti kutyájánál:
  • az erős ízületeket a tökéletes mozgáshoz
  • a csodálatos szőrt és bőrt
  • a jó emésztést és tápanyag felszívódást
  • az ideális testsúly fenntartását


  Nemes és bátor társ
  A Német Juhászkutya az egyik legismertebb fajta a Földön. Nemes a megjelenésében és viselkedésében, mozgékony és intelligens, erős és bátor, nagyon sokoldalú fajta. A Német Juhászkutya emellett kiváló családi kutya is. Jól tanítható, engedelmes, jól beilleszkedik a családba, a gyermekeknek kiváló játszótárs.

  Hűséges védelmező kutya mozgékonysággal, intelligenciával és sokoldalúsággal megáldva
  A fajta a XIX sz. végén robbant be a köztudatba, köszönhetően Max von Stephanitz kapitány erőfeszítéseinek. 1899-ben egy kutyakiállításon pillantott meg egy pásztorkutyát, amit meg is vásárolt és nem sokkal ezután megalapította a Német Juhászkutya Klubbot (Verein für Deutsche Schäferhunde SV).
  A háboró során több, mint 50.000 kutya alapozta meg a fajta jó hírnevét a háború során szolgálatteljesítés közben, működtek a vöröskereszt fennhatósága alatt, dolgoztak hírvivőként, mentőkutyaként, teherhordóként, valamint őrző-védőként is. A háborúból hazatérők gyakran vitték magukkal bámulatos négylábú társukat és hihetetlen népszerűvé vált a fajta több országban is.
  Ezt példázza az, hogy mindössze 7 évvel az angol kennel klub 1919-es megalakulása után 1926-ban az induló 54-es kutyalétszám felszökött 8058-ra.
  Mára a Német Juhászkutya testesíti meg a munkakutya alaptípusát. A nyomozóhatóságoktól a büntetés végrehajtásig rengeteg helyen használják kiváló képességei miatt, mint például a: jó nyomkövető, apportírozó, őrző-védő, kábítószer kereső és jó kutató-mentő képesség.

  Nagy kutya érzékeny emésztéssel
  A Német Juhászkutyának gyakran érzékeny az emésztőrendszere. A jól emészthető összetevők, mint a kiváló minőségű baromfi-, bárány- és haleredetű fehérje nagyban csökkentik annak az esélyét, hogy a bélrendszerben emészthetetlen összetevők halmozódjanak fel és nem kívánatos tüneteket, mint például hasmenést, vagy bélgázok termelődését okozzák.
  A cukorrépapép a cukorrépából a cukor és nedvesség eltávolítása után maradó termék, amely a bélben megduzzad és emellett táplálékot jelent a hasznos baktérium számára.
  A frukto-oligoszacharidok (FOS) a hasznos bélbaktériumok szaporodását segíti elő, míg a cukorrépapép tápanyagot szolgáltat a bélhámsejtek részére. Mindkét táplálék-összetevő segíti az egészséges bélflóra kialakulását és a hatékony emésztést. >>>

  Erős ízületek a hosszantartó mozgás szabadságért
  A glükozamin és a kondroitin-szulfát az egészséges porc építőkövei. Amennyiben az állat étrendje tartalmazza ezen anyagokat, akkor hozzájárul az ízületek védelméhez. Olyan étrendet kell kialakítani, amelyben megtalálhatóak az esszenciális zsírsavak, mint például az omega-3 és omega-6 zsírsavak az optimális
  5-10:1-hez arányban. Ilyen zsírsav például az EPA és a DHA, amelyek halból valamint halolajból vonhatók ki és gyulladáscsökkentő hatással bírnak.
  Az egészséges ízülethez egészséges izomzat is szükséges. A nagytestű német juhászkutya esetében különösen fontos a megfelelő izomtömeg. A táplálék jó minőségű fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg fenntartásához, a porcok regenerálódásához, ezzel megfelelő mozgásszabadságot eredményezve.
  Kiegyensúlyozott táplálék etetésével szabályozható az energia bevitel, ami meghatározza a kutya súlyát is, így csökkenthető az ízületek terhelése. >>>

  Sportos kutyának erőteljes izomzatra van szüksége
  A kutyák ragadozók, ezért gondolja úgy a Eukanuba, hogy a kutya számára olyan étrend a legmegfelelőbb, amelyik az összes, a szövetek normális fejlődéséhez elengedhetetlen állati eredetű fehérjéből származó aminosavat tartalmazza.
  Túlsúlyos kutyák esetén problémát jelent a fogyással együtt járó izomtömeg veszteség. Az L-karnitin azonban csak a zsírokat mobilizálja, így elősegíti a fogyást, miközben energiát szállít az izomszövet számára. >>>

  Létfontosságú összetevők a csodálatos szőrzetért
  Az az étrend a legmegfelelőbb a bőr és a szőr egészségének szempontjából, amelyik gazdagon tartalmazza a létfontosságú tápanyagokat; fehérjéket, zsírokat, vitaminokat, ásványi anyagokat (főleg a cinket és a rezet) és zsírsavakat.
  Felnőtt német juhászkutya napi fehérje szükségletének 30-35 %-át a bőr és szőrzet egészségének fenntartására fordítja. A csirkéből, bárányból, halból és tojásból származó fehérjék létfontosságú aminosavakat szolgáltatnak a bőrképletek számára.
  Az egészséges bőr puha és rugalmas, a szőrtüszők mélyen beágyazódnak. Minden egyes szőrszálhoz tartozik egy faggyúmirigy, amely váladékával gondoskodik a fénylő szőrzetről és nem engedi kiszáradni a bőrt. Az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak elősegítik a faggyúmirigyek váladékának termelődését, ezáltal hozzájárulnak a szövetek és sejtek megfelelő működéséhez és a bőr valamint a szőrzet általános egészségi állapotához. >>>

  Hozza a legjobb formába Német Juhászkutya kutyáját a Eukanuba fajtatáp segítségével!
  A Eukanuba Német Juhászkutya Fajtatápnak kiváló minőségű állati fehérje az elsődleges fehérjeforrása. A Eukanuba tudja, hogy milyen előnyei vannak a kiváló minőségű táp etetésének, ezért szeretnénk, ha Ön is látná a különbséget.
  Azzal, hogy kiváló minőségű tápot választ, elősegíti kutyájánál:
  Az egészséges emésztést
  • Cukorrépapép és frukto-oligoszacharidok (FOS) az egészséges bélflóráért és a tápanyagok tökéletes felszívódásához
  Az egészséges és erős ízületek kialakulását
  • A porcok tápanyagaként szolgáló glükozamin és kondroitin-szulfát
  Az erős izomzat fejlődését
  • L-karnitin a természetes zsírégetéshez és az izomtömeg megtartásához
  A csodálatos szőrzet és bőr kialakulását
  • Omega-3 és Omega-6 zsírsavak, cink és réz a bőr és szőrzet egészségéért

  Ajánlott még Belga Juhászkutya (groenendael, tervueren, malinois, laekenois) részére is.
  - prebiotikus rostok a fajta emésztőrendszerének egészségéért
  - izületvédő tápanyagok (kondroitin-szulfát, glükozamin) a mozgásszervi panaszok megelőzésére

  Összetevők:
  szárított csirkehús és pulykahús (>20%), kukorica, rizs, búza, állati eredetű zsir, szárnyasliszt, szárított cukorrépapép, csirkebelsőség, tojáspor, szárított sörélesztő, só, kálium-klorid, cirok, nátrium-klorid, halolaj, nátrium- hexametafoszfát, lenmag, fruktooligoszacharidok, DL-methionin, glükozamin hidroklorid, kondroitin szulfát.
  Beltartalom:

  Fehérje:23.0% ,Olajok és zsírok:13.0%, Hamu: 7.0 %, Rost:3.0% ,
  Nedvességtartalom: 8.0%, Kálcium:1.0%,Foszfor: 0.8% A Vitamin:12,000IU/kg ,
  D3 Vitamin:750IU/kg, E Vitamin:200mg/kg ,Réz:25mg/kg,L-Karnitine:50mg/kg
  ß-Karotin:1mg/kg
  Nem tartalmaz mesterség színezéket, ízesítőt és tartósítószert.
 • Tömeg
  2,5 kg/db
Webáruház készítés