Termék részletekPURINA DOG CHOW ACTIVE 14KG

PURINA DOG CHOW ACTIVE 14KG
7 864 Ft + ÁFA = (9 987 Ft)
100%-ig teljes értékű állateledel felnőtt kutyák számára. Optimális arányban tartalmaz természetes fehérje forrásként csirkehúst, valamint teljes kiőrlésű gabonát és rizst, mely hozzájárul az ideális testalkat megőrzéséhez.
 • Csontok, ízületek és fogak: a DOG CHOW optimális arányban tartalmaz kálciumot, foszfort, D-vitamint és fehérjét, mely összetevőknek köszönhetően kutyája csontjai erősek, ízületei és fogai pedig egészségesek lesznek.
  Emésztés: a DOG CHOW termékek rizst, valamint cikória és répa-apríték egyedülálló keverékét tartalmazzák. A rizs megkönnyíti a táplálék emésztését, a cikória természetes prebiotikumok forrása, mely bizonyítottan növeli a bélrendszerben található hasznos baktériumok számát, és elősegíti az egészséges emésztést; a répa-apríték pedig a széklet állagát javító összetevőként ismert.
  Energiafelhasználás: A termék B-vitamin és különböző gabonafélék optimális keverékét tartalmazza, mely elősegíti az egyenletes energiafelhasználást, ezáltal hosszabb időtartamra biztosítja kutyája állóképességét. A megemelt energia-, és fehérjetartalom növeli a munkakutyák teherbírását.

  Nyersfehérje: 30%
  Nyers olajok és zsírok: 16%
  Nyershamu:8%
  Nyersrost: 2.5%
  Kálcium: 1.6%
  Foszfor: 1.2%
 • Tömeg
  15 kg/db
Webáruház készítés