Termék részletekPURINA DOG CHOW JUNIOR CSIRKE+RIZS

PURINA DOG CHOW JUNIOR CSIRKE+RIZS
2 518 Ft + ÁFA = (3 198 Ft)
100%-ig teljes értékű állateledel kölyökkutyák számára, elválasztástól a felnőtté válásig. Optimális arányban tartalmaz természetes fehérjeforrásként csirkehúst, valamint teljes kiőrlésű gabonát és rizst, mely hozzájárul a kölyökkutyája kiegyensúlyozott növekedéséhez.
 • Csontok, ízületek és fogak: A DOG CHOW optimális arányban tartalmaz kálciumot, D-vitamint és fehérjét mely összetevőknek köszönhetően kutyája csontjai erősek, ízületei és fogai pedig egészségesek lesznek.

  Immunrendszer: A Dog Chow receptjei C és E vitamint tartalmaznak, melyek nélkülözhetetlen antioxidánsként erősítik az immunrendszert és gátolják a szabad gyökök felszabadulását.

  Emésztés: A Dog Chow termékek rizst valamint cikória és répa-apríték egyedülálló keverékét tartalmazzák. A rizs megkönnyíti a táplálék emésztését a cikória természetes probiotikumok forrása, mely bizonyítottan növeli a bélrendszerben található hasznos baktériumok számát és elősegíti az egészséges emésztést, a répa-apríték pedig a széklet állagát javító összetevőként ismert.

  Nyersfehérje: 29%
  Nyers olajok és zsírok: 15%
  Nyershamu:7.5%
  Nyersrost: 2.5%
  Kálcium: 1.2%
  Foszfor: 1.0%
 • Tömeg
  3 kg/db
Webáruház készítés