Termék részletekA CSODÁLATOS KUTYADOKI / HOGYAN VÁLJUNK FALKAVEZÉRRÉ KUTYÁINK SZÁMÁRA

A CSODÁLATOS KUTYADOKI / HOGYAN VÁLJUNK FALKAVEZÉRRÉ KUTYÁINK SZÁMÁRA

Termék ára
3 324 Ft + ÁFA = (3 490 Ft)
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A kutyád az őrületbe kerget? Agresszív, ideges, félénk vagy egyszerűen csak túl feszült? Négylábú barátod talán valami megszállottja: felugrál mindenkire, aki belép az ajtón, vagy azzal nyaggat, hogy újra és újra eldobd neki ugyanazt a koszos, zöld teniszlabdát?
Vagy esetleg úgy érzed, a te kutyád tökéletes, de szeretnéd, ha kettőtök kapcsolata még teljesebb lenne? Szeretnéd megtudni, mi motiválja? Szeretnél bepillantást nyerni a világába, hogy szorosabb kapcsolatot alakíthass ki vele? Ha a fentiek bármelyikére igennel feleltél, akkor jó helyen vagy.
Manapság annak ellenére, hogy több könyv, több segítség, több képzési eszköz és még többféle jutalomfalat áll rendelkezésünkre, több neveletlen kutya van, mint valaha. Elérhetőek ugyan az eszközök ahhoz, hogy kutyáinknak jó nevelést adhassunk, mégsem értjük igazán kedvenceink természetét. Mindamellett, hogy legtöbbünk jó szándékú és szerető kutyatartó, a megértés hiánya sok problémához vezethet. Egyszerűen fogalmazva, a kutyák nem kis emberek. Nem úgy gondolkodnak, nem úgy viselkednek, és nem úgy látják a világot, ahogyan mi. A kutya az kutya, és meg kell tanulnunk a kutyát tisztelni bennük. Óriási kárt okozunk, ha emberként kezeljük őket, és a legtöbb viselkedési probléma éppen ebből fakad.
Cesar Millan kutyaviselkedési szakember segítségével a kutyánk szemével láthatjuk a világot, és kiküszöbölhetjük a viselkedési problémákat. Ebben a könyvében arra hívja fel az olvasók figyelmét, hogy a kutyanevelés legfontosabb része az ember és kutya közötti egészséges kapcsolat megteremtése és a határok egyértelműsítése.

A csodálatos kutyadoki című sorozat Magyarországon is látható a National Geographic Channelen.
A termék tulajdonságai
szerző: CESAR MILAN - MELISSA JO PEILTIER
kiadó: GABO KÖNYVKIADÓ
kiadás éve: 2010
súlya: 466 gramm
Dimenzió: 145 mm * 215 mm * 25 mm
terjedelme: 300 oldal

Vélemények a termékről
Webáruház készítés