Termék részletekEUKANUBA ADULT LARGE 15KG

EUKANUBA ADULT LARGE 15KG
15 108 Ft + ÁFA = (19 187 Ft)

Eukanuba Adult Large Breed Teljesértékű táp nagy- és óriás testű felnőtt kutyáknak Az egészséges ízületek védelmére. Természetes glükozamin és kondroitin-szulfát tartalmú. A CSIRKE AZ ELSŐDLEGES ALAPANYAGUNK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOK VEZETŐ AZ EGYEDI TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY TERÉN Nem tartalmaz hozzáadott színező, ízesítő, tartósítószereket. Összetétel: Szárított csirke és pulyka (23%, természetes glükozamin- és kondroitin-szulfát-forrás), kukorica, búza, cirokdara, árpa, állati eredetű zsír, szárított cukorrépapép (2.8%), Hidrolizált állati fehérjék, szárított tojás, káliumklorid, halolaj, kalcium karbonát, konyhasó, nátrium hexametafoszfát, frukto-oligoszacharidok (0.28%), lenmag. Analitikai összetevők: Fehérje: 23,0%, Zsírtartalom: 13,0%, Omega-6 zsírsavak: 2,20%, Omega-3 zsírsavak: 0,34%, Víztartalom: 8,00%, Nyers hamu: 6,70%, Nyers rost: 2,60%, Kálcium: 1,10%, Foszfor: 0,90% Kiegészítők: Vitaminokat: A vitamin: 45.562IU/kg, D‡ vitamin: 1.512IU/kg, E vitamin: 253mg/kg, ß-karotin: 5,0mg/kg, Nyomelemeket: Bázikus kobalt-karbonát, monohidrát: 0,49mg/kg, Réz-szulfát, pentahidrát: 47mg/kg, Kálium-jodid: 3,4mg/kg, vas-szulfát-monohidrát: 624mg/kg, Mangán-szulfát, monohidrát: 47mg/kg, Mangán-oxid: 34mg/kg, Cink-oxid: 217mg/kg. Szavatossági idő, gyártási szám és jóváhagyási szám: A kódolást lásd a csomagoláson. Súly: a csomagolás első oldalán. Száraz, hűvös helyen tartandó. A kutya előtt mindig legyen elegendő friss ivóvíz. Amikor első alkalommal etet EUKANUBA tápot, fokozatosan, 4 nap alatt vezesse be a kutya étrendjébe. A kutya etetése naponta kétszer az alábbi etetési útmutató szerint javasolt. Ossza a napi adagot szét az etetési alkalmakra. Kutyája étvágya ettől eltérhet, annak korától, vérmérsékletétől és aktivitásától függően. A kutya elott legyen elegendo friss ivóvíz. Nettó tömeg: 100G, 3 kg, 9 kg, 15 kg-os Tárolás: Száraz, huvös helyen tartandó

 • A kutyát akkor nevezhetjük felnőttnek, amikor mentálisan és fizikálisan is teljesen kifejlett, és a legjobb formáját hozza.
  E kiváló kondíció megőrzéséhez a kutyának folyamatos törődésre és prémium minőségű táplálékra van szüksége.
  A kistestű kutyafajták általában tovább élnek, mint a közepes termetű vagy nagytestű társaik. A megfelelő antioxidáns mennyiség hozzájárul a hosszú és egészséges életükhöz. Emellett az anyagcseréjük is gyorsabb, és annak ellenére, hogy 60%-kal kisebbek, mint a nagytestű kutyák, számukra a magasabb fehérje- és zsírtartalmú tápok etetése az optimális.
  A közepes termetű fajtáknak átlagos a növekedése és közepes az enegiaszükséglete. A Eukanuba Medium Breed ideális összetételben tartalmaz fehérjét, zsírokat és szénhidrátokat a közepes termetű kutya anyagcseréjéhez igazodva.
  A nagytestű fajták akár a 80 kg testtömeget is elérhetik, ami sokszor nagyobb, mint a gazdi súlya. Ez azt jelenti, hogy az ízületeik nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint a kisebb testű kutyáké minden lépésnél.
  Mivel a különböző méretű kutyáknak eltérő a tápanyagszükségletük, a Eukanuba olyan tápokat készített, melyek a különböző méretű kutyák egyedi igényeihez szabottak.

  Adult Large Breed
  (1-6 év, >25kg)
  Összetevői támogatják az egészséges ízületek fejlődését. Természetes forrásokból származó glükozamint és a kondroitin-szulfátot.
  Összetétel:
  szárított csirke- és pulykahús (>20%, természetes glükozamin és kondroitin-szulfát forrása), kukorica, búza, cirok, árpa, állati zsiradék, szárított cukorrépapép (>2,5%), csirke belsőség, tojáspor, kálium-klorid, halolaj, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, nátrium-hexametafoszfátként lenmag, frukto-oligoszacharid (0,15%).
  Kiszerelés: 3 kg, 9 kg, 15 kg
 • Tömeg
  15 kg/db
Webáruház készítés