Termék részletekEUKANUBA BREED BOXER 2,5KG

EUKANUBA BREED BOXER 2,5KG
4 053 Ft + ÁFA = (5 147 Ft)
Felnőtt Boxer, Angol-, Ír- és Gordon Szetter, Dobermann, és Pinscher számára!
 • Fajtaspecifikus táplálás Boxer részére

  A Eukanuba folyamatosan arra törekszik, hogy a táplálkozásban olyan újításokat hozzon létre, amelyek a kutyák méretének, életkorának, testsúlyának, sőt még a fajtájának is a legjobban megfelelnek, mivel a táplálkozás létfontosságú szerepet tölt be a kutyák jólétében.
  A Eukanuba kutatásai alapján kifejlesztette a fajtaspecifikus tápsorozatát, a különböző fajták sajátos igényei szerint. Többéves kutatáson és a táplálástudomány legújabb ismeretein alapulva ezek a tápok segíthetnek, hogy kutyája a legjobb formájába kerüljön.
  Egy olyan fajtánál, mint a Boxer, ahol a sajátos természet és a fizikum mind meghatározó jellemzők, a táplálás nagyban befolyásolhatja életét.
  A Eukanuba küldetése, hogy a legmegfelelőbb táplálékot alkossa meg az Ön Boxerének, és a kiváló alapanyagaink és formuláink ennek tökéletesen eleget tesznek. A Eukanuba úgy gondolja, hogy a kutyákat úgy kell táplálni, mint őseiket -húsevőként- ezért az általunk használt fehérje kiváló minőségű állati fehérje, csirke, bárány és tojás. A Eukanuba Boxer Fajtatáp fajtára szabott keveréke számtalan összetevőnek, melyek nagy része többéves kutatáson alapszik, és az alap táplálékszükségleten túlmenő előnyöket nyújt.

  Azzal, hogy a fajta speciális szükségleteire szabott, kiváló minőségű tápot választ, elősegíti kutyájánál:
  • az erős ízületeket a tökéletes mozgáshoz
  • az egészséges szívműködést
  • az erős immunrendszert
  • a megfelelő emésztést és tápanyag-felszívódást


  Cselekvésre kész játszótárs, félelmet nem ismerő védelmező
  A Boxer fizikai megjelenése csodálatosan szimmetrikus. Erős csontozat, feszes izmok, egyedi, kifejező arc. Szinte olyan, mint egy szobor. Gyengéd és kíváncsi természetéből adódóan bármit képes hurcolni magával, szeretnivaló csibész, akinek olyan kifejező a mimikája, hogy öröm ránézni és könnyű megszeretni. A gyermekes családok szívébe azonnal belopja magát, hiszen arra született, hogy szórakoztassa a gyermekeket és az egész családot annak ellenére, hogy a történelem során inkább munkakutyának használták, mint családi kedvencnek.

  Hűséges és gyengédséggel teli kutya, tiszteletet parancsoló alkattal és nagylelkűséggel
  Viszonylag fiatal fajta, a brabanti Bullenbeisser (bikaharapó) fajtától származik, amelyet Németországban vadászkutyaként használtak. Ez a fajta már régen eltűnt, de nagyon agilis, erős harapású kutyák voltak, akik elég bátrak és tehetségesek voltak ahhoz, hogy a gazdájuk által üldözött vaddisznót is meg merjék támadni, annak hátára kapaszkodjanak. Feljegyzett dátum ugyan nincs arról, hogy mikor kezdték el a jelenlegi Boxer fajtát tenyészteni, de körülbelül az 1800-as évek közepén.
  A 20. század során munkakutyaként használták őket, például rendőr-, őrző-, kereső-, mentő- és vakvezető kutyaként. Kiváló az engedelmességi próba versenyekre is.
  A 21. században azonban a Boxert leginkább családi kedvencként tartják, hiszen rendkívül szeretetreméltó és a család szeretetére határtalan ragaszkodással válaszol, valamint fáradhatatlanul keresi a figyelmet, nagyon játékos fajta. Erős fizikuma és intelligenciája miatt sok gyakorlásra, valamint mentális ösztönzésre van szüksége, hogy megelőzzük az esetleges ellustulását és kölyökkorától kezdve nevelést és szocializálást igényel, hogy veleszületett védelmező ösztönét szabályozni tudjuk.

  Erős ízületek és megfelelő testsúly az aktív élethez
  A nagy testű, aktív életet élő kutyák, mint a boxer, ízületi porcainak egészsége elengedhetetlenül fontos. Ezt bizonyos táplálék összetevőkkel támogatni tudjuk. Ilyenek a glükozamin és a kondroitin-szulfát, amelyek természetes körülmények között is megtalálhatóak a kutyák szervezetében és az egészséges porcok építőkövei. A kutya étrendjébe iktatva elősegíthető az ízületi porcok folyamatos tápanyag ellátása, megújulása. Ha olyan tápot adunk kutyánknak, amelynek megfelelő arányú a tápanyag és energiatartalma, azzal könnyen kordában lehet tartani az állat testsúlyát, megelőzve az elhízást. Az a táp, amely állati eredetű fehérjében, Omega-6 és Omega-3 zsírsavakban (utóbbit főképp a hallisztben és halolajban találhatjuk meg, gyulladáscsökkentő hatású, mely elősegíti az egészséges porcképződést) és porcépítőkben gazdag, nagyban hozzájárul az állat megfelelő kondíciójához és az egészséges ízületeinek kialakulásához. Az olyan antioxidánsok, mint az E-vitamin segítenek megőrizni az ízületek egészségét, és védik a sejteket a káros oxidációs folyamatoktól. >>>

  Egészséges szívműködés és életerő
  Az L-karnitin egy vitaminhoz hasonló tápanyag, amely segíti a szívizom és a sejtek működését. Az L-karnitin hozzátapad a zsírsavakhoz és azokat a sejtek azon részébe szállítja, ahol a zsír hasznos energiává alakul át. Mivel a zsírsavak a szív fő „üzemanyagai”, az L-karnitin nagyon fontos szerepet játszik a megfelelő szívműködés fenntartásában. Az egészséges kutyák megfelelő mennyiségű L-karnitint képesek szintetizálni az aminosavakból az egészséges szívműködés megőrzéséhez.
  Az L-karnitin megtalálható állati fehérjeforrásokban vagy étrendkiegészítőkben. A Boxer étrendjében fontos az L-karnitin tartalom, ami biztosítja, hogy kedvence mindennap megfelelő mennyiséghez jusson ebből a fontos tápanyagból.
  A Taurin egy aminosav, a fehérjék fő építőköve. Emellett a kutya megfelelő szívműködéséhez is elengedhetetlen. Szabályozza a szívritmust és fontos szerepet játszik a szívizom összehúzódásában.
  A prémium étrend kiváló minőségű állati fehérjéket tartalmaz, melyet csirkéből, halból, illetve tojásból nyernek és természetesen gazdagok taurinban, így elegendő mennyiséget biztosítanak a Boxer egészségének megőrzéséhez. >>>

  Egy energikus kutyának erős immunrendszerre van szüksége
  A Boxer immunrendszerének fontos része az öröklött és a kialakult védelem. A fizikai korlátok, mint a bőr, a nyálkahártyák, a légutak és a béltraktus együttesen alkotják az öröklött védelmet. Amikor a szervezet első védelmi vonala megsérül, az immunsejtek és antitestek aktivizálódnak, így kialakul egyfajta védelem. Minél jobb az immunreakció, annál nagyobb az esélye annak, hogy Boxer kutyája egészséges marad.
  Kutatások igazolják, hogy az antioxidánsokkal kiegészített étrend lassítja a sejtek öregedési folyamatát és erősíti az immunsejtek működését.
  Az antioxidánsok olyan tápanyagok, amelyek gyümölcsökben és zöldségekben találhatóak meg.
  Gyakori antioxidánsok az A-, C-, és E-vitaminok valamint a karotinoidok (pl. ß-karotin). >>>

  Az egészséges emésztés elengedhetetlen az aktív élethez
  A Boxer egészséges emésztése érdekében fontos a táp jó emészthetősége és megfelelő rosttartalma. Túlzott fizikai igénybevétel és stressz esetén könnyebben alakulhatnak ki gasztrointesztinális problémák. A könnyen emészthető összetevők, mint a kiváló minőségű állati eredetű fehérjék (csirke, hal, tojás) csökkentik az emészthetetlen összetevők felgyülemlését a vastagbélben és a hasmenés, valamint a bélgázok termelődésének előfordulását.
  A táplálékban lévő rostok a beleket kitöltve hozzájárulnak azok hatékonyabb ürüléshez. A megfelelő mennyiségű és minőségű rost segítségével az Ön Boxerének rendszeres és megfelelő bélsara lesz. A cukorrépapép egy természetes eredetű rost, amely segíti a megfelelő bélsár kialakulását, ráadásul a hasznos bélbaktériumok által lebontható, így rövid szénláncú zsírsavak (SCFA) termelődnek, amelyek energiával látják el a bélsejteket. >>>

  Hozza a legjobb formába Boxer kutyáját a Eukanuba fajtatáp segítségével!
  A Eukanuba Boxer Fajtatápnak kiváló minőségű állati fehérje az elsődleges fehérjeforrása. A Eukanuba tudja, hogy milyen előnyei vannak a kiváló minőségű táp etetésének, ezért szeretnénk, ha Ön is látná a különbséget.
  Azzal, hogy kiváló minőségű tápot választ, elősegíti kutyájánál:
  Az erős ízületek fejlődését és a tökéletes mozgást
  • Az ízületek mozgékonyságának megőrzéséhez glükozamint és kondroitin-szulfátot tartalmaz
  Az egészséges szívműködést
  • Természetesen gazdag taurinban és L-karnitinban, melyek segítik a megfelelő szívműködést
  Az erős immunrendszer kialakulását
  • Az olyan antioxidánsok, mint az E-vitamin és a ß-karotin erősítik az immunrendszert
  Az egészséges emésztést
  • A könnyen emészthető összetevők és a természetes étrendi rostok elősegítik az emésztést és a tápanyag felszívódást

  Ajánlott még Angol-, Ír- és Gordon Szetter, Dobermann Pinscher részére is.
  - prebiotikus rostok a fajta érzékeny emésztésének segítésére
  - ízületvédő tápanyagok (kondroitin-szulfát, glükozamin) a fajta ízületi panaszaira
  - L-karnitin és taurin a fajtára jellemző szívproblémák megelőzésére

  Összetevők:
  Csirkehús és pulykahús (>24%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, cirok, árpa, szárnyashúsliszt, szárított cukorrépapép, csirkebelsőség, tojáspor, szárított sörélesztő, kálium-klorid, konyhasó, nátrium-hexametafoszfát, halolaj, lenmag, DL-metionin, glükozamin-hidroklorid, kondroitin-szulfát.

  Fehérje: 26,0 %
  Olaj és Zsír: 15,0 %
  Hamu: 7,3 %
  Rost: 2,5 %
  Nedvesség: 8.0 %
  Kálcium: 1,25 %
  Foszfor: 1,0 %
  A vitamin: 12.000 IU/kg
  D3 vitamin: 750 IU/kg
  E vitamin: 200 mg/kg
  Réz (rézszulfát): 13 mg/kg
  ß-karotin: 20 mg/kg
  L-Karnitin: 50 mg/kg
 • Tömeg
  2,5 kg/db
Webáruház készítés