Termék részletekDyna Lode® + koenzin Q10

 Dyna Lode® + koenzin Q10

Státusz
Kiemelt termékek    
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Lecitint, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó kiegészítő takarmány.
A termék tulajdonságai

Támogatja az izom-idegrendszer fiziológiás működését. Idős állatoknál az öregedéssel járó kedvezőtlen tüneteket (pl. kognitív képesség romlása) csökkenti.

A Dyna-Lode-ban-ban levő lecitin természetes forrása a foszfatidilkolin, a foszfatidilinozitol, a foszfatidilszerin, foszfatidilethanolamin és egyéb foszfa-tidoknak. A lecitin egy természetes anyag, mely testünkben is megtalálható. Részét képezi a sejthártyának, de a zsírok szállításáért felelős egyes fehérjéknek is. Természetes forrása a tojássárgája, a máj, a teljes kiőrlésű búza, és a babfélék, különösen a szója.

Rendkívüli előnyeit egyelőre kevesen ismerik. Fő alkotórészei a kolin és az inozitol. A kolin kulcsszerepet tölt be a biológiai membránok (sejtfal, agyburok falai) szerkezetében. Gyakran kapcsolódik vitaminokhoz, valamint oldatban tartja a koleszterint, ezért gátolja lerakódását a májban és az erek falában. Jelentős szerepet játszik az egészséges keringés fenntartásában is. Az inozitol a növényi eredetű élelmiszerekben (például a szójában) fordul elő. Az emberi agyban nagy mennyiségű inozitol tárolódik.

A kolinnak és az inozitolnak legfontosabb szerepe az idegi ingerületek átvitelében van, de számon tartják "zsírégető", zsírbontó anyagként is.
Támogatja az izom-idegrendszer fiziológiás működését.
Idős állatoknál az öregedéssel járó kedvezőtlen tüneteket (pl. kognitív képesség romlása, rossz szőrzet, vitalitás csökkenése) enyhíti.
Májvédőként, mint antiepileptikumként gyakran használjak a kezelésék kiegészítésére.

Összetétel (1 tabletta tartalma):
Lecitin 600 mg
DL-metionin 55 mg
Kolin 25 mg
Inozit 25 mg
B1-vitamin 2 mg
Niacinamid 8 mg
B2-vitamin 2 mg
B6-vitamin 1 mg
B12-vitamin 10 mcg
E-vitamin 15 NE
Szelén 20 mcg
Cink 10 mcg
Koenzim Q10 2 mg
A DYNA LODE-ban levő lecitin természetes forrása a foszfatidilkolin, a foszfatidilinozitol, a foszfatidilszerin, foszfatidilethanolamin és egyéb foszfa-tidok.

Adagolás:
Macska és kistestű kutya:
napi 2x1/2 tabletta.

Kutya:
11-25 ttkg: napi 2x1 tabletta,
26-40 ttkg: napi 3x1 tabletta,
>40 ttkg: napi 2x2 tabletta.

Alkalmazás: szájon át, táplálékba keverve, vagy közvetlenül beadva.

Kiszerelés:
50 db tabletta

Nekik:
kutya, macska
Vélemények a termékről
Webáruház készítés