Termék részletekDyna Lode® + koenzin Q10

Kiemelt termékek
 Dyna Lode® + koenzin Q10
Lecitint, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó kiegészítő takarmány.
 • Támogatja az izom-idegrendszer fiziológiás működését. Idős állatoknál az öregedéssel járó kedvezőtlen tüneteket (pl. kognitív képesség romlása) csökkenti.

  A Dyna-Lode-ban-ban levő lecitin természetes forrása a foszfatidilkolin, a foszfatidilinozitol, a foszfatidilszerin, foszfatidilethanolamin és egyéb foszfa-tidoknak. A lecitin egy természetes anyag, mely testünkben is megtalálható. Részét képezi a sejthártyának, de a zsírok szállításáért felelős egyes fehérjéknek is. Természetes forrása a tojássárgája, a máj, a teljes kiőrlésű búza, és a babfélék, különösen a szója.

  Rendkívüli előnyeit egyelőre kevesen ismerik. Fő alkotórészei a kolin és az inozitol. A kolin kulcsszerepet tölt be a biológiai membránok (sejtfal, agyburok falai) szerkezetében. Gyakran kapcsolódik vitaminokhoz, valamint oldatban tartja a koleszterint, ezért gátolja lerakódását a májban és az erek falában. Jelentős szerepet játszik az egészséges keringés fenntartásában is. Az inozitol a növényi eredetű élelmiszerekben (például a szójában) fordul elő. Az emberi agyban nagy mennyiségű inozitol tárolódik.

  A kolinnak és az inozitolnak legfontosabb szerepe az idegi ingerületek átvitelében van, de számon tartják "zsírégető", zsírbontó anyagként is.
  Támogatja az izom-idegrendszer fiziológiás működését.
  Idős állatoknál az öregedéssel járó kedvezőtlen tüneteket (pl. kognitív képesség romlása, rossz szőrzet, vitalitás csökkenése) enyhíti.
  Májvédőként, mint antiepileptikumként gyakran használjak a kezelésék kiegészítésére.

  Összetétel (1 tabletta tartalma):
  Lecitin 600 mg
  DL-metionin 55 mg
  Kolin 25 mg
  Inozit 25 mg
  B1-vitamin 2 mg
  Niacinamid 8 mg
  B2-vitamin 2 mg
  B6-vitamin 1 mg
  B12-vitamin 10 mcg
  E-vitamin 15 NE
  Szelén 20 mcg
  Cink 10 mcg
  Koenzim Q10 2 mg
  A DYNA LODE-ban levő lecitin természetes forrása a foszfatidilkolin, a foszfatidilinozitol, a foszfatidilszerin, foszfatidilethanolamin és egyéb foszfa-tidok.

  Adagolás:
  Macska és kistestű kutya:
  napi 2x1/2 tabletta.

  Kutya:
  11-25 ttkg: napi 2x1 tabletta,
  26-40 ttkg: napi 3x1 tabletta,
  >40 ttkg: napi 2x2 tabletta.

  Alkalmazás: szájon át, táplálékba keverve, vagy közvetlenül beadva.

  Kiszerelés:
  50 db tabletta

  Nekik:
  kutya, macska • Státusz
  Kiemelt termékek    
Webáruház készítés