Termék részletekEUKANUBA BREED COCKER SPANIEL 7,5KG

EUKANUBA BREED COCKER SPANIEL 7,5KG
11 533 Ft + ÁFA = (14 647 Ft)
Teljesértékű állateledel, felnőtt Cocker Spániel fajtáknak.
 • Fajtaspecifikus táplálás Cocker Spániel részére

  A Eukanuba folyamatosan arra törekszik, hogy a táplálkozásban olyan újításokat hozzon létre, amelyek a kutyák méretének, életkorának, testsúlyának, sőt még a fajtájának is a legjobban megfelelnek, mivel a táplálkozás létfontosságú szerepet tölt be a kutyák jólétében.
  A Eukanuba kutatásai alapján kifejlesztette a fajtaspecifikus tápsorozatát, a különböző fajták sajátos igényei szerint.
  Többéves kutatáson és a táplálástudomány legújabb ismeretein alapulva. ezek a tápok segíthetnek, hogy kutyája a legjobb formájába kerüljön.
  Egy olyan fajtának, mint az Angol Cocker Spániel, ahol a fényes szõr, az élénk természet mind meghatározó jellemzõk, a táplálás nagyban befolyásolhatja életét.
  A Eukanuba küldetése, hogy a legjobb táplálékot alkossa meg az Ön Angol Cocker Spánieljének, és kiváló alapanyagai jelentik ennek a törekvésnek a zálogát. A Eukanuba úgy gondolja, hogy a kutyákat úgy kell táplálni, mint őseiket – húsevőként – ezért akiváló minőségű állati fehérjét használ: csirkét, bárányt és tojást. A Eukanuba Angol Cocker Spániel Fajtatáp fajtára szabott keveréke számtalan összetevőnek, melyek nagy része többéves kutatáson alapszik, és az alap táplálékszükségleten túl további előnyöket nyújt.

  Azzal, hogy a fajta speciális szükségleteire szabott, kiváló minőségű tápot választ, elősegíti kutyájánál:
  • a csodálatos szõrt és bőrt
  • az erõs ízületeket a tökéletes mozgást
  • az ideális testsúlyt és izomzat fenntartását
  • az jó emésztést és tápanyag-felszívódást


  Életrevaló, sportos kutya, vidám, gyengéd természettel
  Bár az Angol Cocker Spánielt még mindig használják vadászatokon, a modern világ Cocker-ét inkább a helyi parkok bokraiban és bozótosaiban láthatjuk kajtatni. Boldog természete, családszerető, társaság centrikus jelleme miatt a gyerekek igazi kedvence.
  A Brit Kennel Klub csak 1892-ben ismerte el a Cocker Spánielt különálló fajtaként, és elrendelte a Springer és Cocker Spániel tenyészvonalainak különválasztását.

  Egy intelligens és érzékeny társ
  Az Angol Cocker Spániel, ez a kompakt, jól izmolt, közepes termetű fajta, élénk intelligens és tehetséges kutya, aki eredendõen kíváncsi és játékos. Szívós vadász vérét meghazudtolva igen gyengéd, emberszeretõ, szeretetreméltó társ.
  Az Angol Cocker Spániel fajtát csak a XIX. században kezdték felkarolni – bár a fajta története több száz (ha nem ezer) évre nyúlik vissza. Ezen a hosszú idõszakon át a spániel gyûjtõneve volt egy bizonyos típusú vadászkutyának. Később megkülönböztették a vízi és a szárazföldi spánielt. A szárazföldi spánielt tovább tenyésztették “állító” kutyákká, akik a vadmegállással jelezték gazdájuknak a vad jelenlétét, és az “ugró” spánielekké, akik a vadat kiugrasztották gazdájuknak. Ezek az ugró spánielek az õsei az összes mai modern kajtató spánielnek. Egy almon belül a nagyobb kutyákat, az ugrókat, azaz a “springerek”-et a nagyobb madarak kiugrasztásához használták, míg a kisebb kutyákkal az apróvadat – fõleg az erdei szalonkát – hajtották fel az aljnövényzetbõl, ezért is kapták a kisebb kutyák a “cocker”, azaz felhajtó nevet.

  Kiváló minőségű táplálék a ragyogó külsőért
  Az Angol Cocker Spániel izmos, kiegyensúlyozott testét kiemeli a tökéletesen ápolt szõre, mely ahhoz, hogy tökéletes kondícióban maradjon, rendszeres ápolást, jó egészséget és minõségi táplálékot kíván.
  A nélkülözhetetlen tápanyagokban, úgymint fehérjében, zsírban, vitaminban, ásványi anyagokban, fõleg cinkben és rézben, és zsírsavakban gazdag táp elengedhetetlen a szõr és bõr egészségéhez.
  A felnőtt Cocker Spániel napi fehérjebevitelének 30-35%-át a szõr és bõr megfelelõ kondícióban tartására fordítja. A csirkében, bárányban, halban és tojásban található fehérjék létfontosságú aminosavakat tartalmaznak az egészséges izomzat és szervezet számára.
  A Cocker szõrének gyökere mélyen a puha, rugalmas bõrbe ágyazódik. Minden szõrtüszõnek van faggyúmirigye, ami létfontosságú olajakat és faggyút termel meggátolva a szõr kiszáradását, és elõsegítve a Cocker bársonyos, védelmet nyújtó szõrének fenntartását. Az Omega-6 és Omega-3 zsírsav összetevõk segítik ezen olajok és faggyú termelését. >>>

  Rugalmas ízületek az aktív élethez
  Egy olyan aktív kutyának, mint az Angol Cocker Spániel, szüksége van olyan különleges tápanyagokra, mint a glükozamin és a kondroitin szulfát. Ha ezek megtalálhatók kutyája étrendjében, segítenek az egészséges ízületek folyamatos, természetes megújulásában.
  A gazdának olyan táppal kell etetnie kutyáját, ami megfelelõ mennyiségben biztosítja az esszenciális zsírsavakat, beleértve az Omega-6 és Omega-3 zsírsavakat. Különösen kiemelendõ, hogy a hallisztben és halolajban található Omega-3 zsírsavnak gyulladáscsökkentõ hatása is van. >>>

  A megfelelő testsúly és izomzat
  A Cocker Spániel kutyáknál ügyelni kell a megfelelõ testsúly fenntartására, de ugyanakkor az is fontos, hogy, a fogyás mellett a kutya ne veszítsen izomtömegébõl. Az egészséges, feszes izmok, amiket a Cocker az élete folyamán felépít és erõsít, jelentõs szerepet játszanak az ízületek megóvásában, és az életteli, aktív mozgásban.
  Ebbõl adódóan célszerű olyan táplálékot adni a kutyának, ami tartalmaz L-karnitint, a zsírégetést elõsegítõ, de ugyanakkor az izomtömeget megõrző, vitamin-szerû tápanyagot. Az L-karnitin olyan összetevõ, amit egyrészrõl a szervezet állít elõ aminosavakból, másrészrõl az állati eredetû fehérjékben található meg. Az L-karnitin a zsírsavakat a sejtek azon részébe szállítja, ahol azokat a szív, máj, vázizom és más szövetek hasznos energiájává alakítják. >>>

  Az aktív kutyáknak egészséges emésztésre van szükségük
  A Cocker Spániel jó közérzetéhez elengedhetetlen a jó emésztés, hogy a megfelelõ mennyiségû tápanyagot vehesse magához. A könnyen emészthetõ összetevõk, mint például a csirkébõl, bárányból vagy halból származó kiváló minõségû fehérjék szintén csökkentik az esélyét, hogy a tápanyagok emésztetlenül jussanak a vastagbélbe, ahol aztán kellemetlen felfúvódást, laza székletet eredményezhetnek.
  Ha a megfelelõ mennyiségû és fajtájú rostot adja a Cockerének, akkor annak bélsara és emésztése rendszeres és egészséges lesz. A cukorrépapép egy olyan természetes rost, amit a bélbaktériumok jól le tudnak bontani.
  A Cocker Spániel immunrendszerének fontos eleme a béltraktus, mert ez képezi az elődleges védelmi vonalat a szervezetbe jutó káros mikroorganizmusok ellen. A beáramló vírusokat, baktériumokat és parazitákat elpusztítja, ezért a belek egészsége az egyik legfontosabb dolog kutyája számára. Ezért a belek egészségesen tartása az egyik legfontosabb dolog a kutyája egészségéhez. >>>

  Hozza a legjobb formába Cocker Spániel kutyáját a Eukanuba fajtatáp segítségével!
  A Eukanuba Cocker Spániel Fajtatápnak kiváló minőségű állati fehérje az elsődleges fehérjeforrása. A Eukanuba tudja, hogy milyen előnyei vannak a kiváló minőségű táp etetésének, ezért szeretnénk, ha Ön is látná a különbséget.
  Azzal, hogy kiváló minőségű tápot választ, elősegíti kutyájánál:
  A csodálatos szõrzet és bõr kialakulását
  • Cink, réz és megnövelt omega-3 tartalom az optimális szõrzethez és bõrhöz
  Az erõs ízületek fejlődését
  • Ízületvédõ glükozamin és kondroitin-szulfát az egészséges ízületekhez és aktív élethez
  Az ideális testsúly fenntartását
  • L-karnitin és csökkentett kalória tartalom az optimális testsúly fenntartásához
  Az egészséges emésztést
  • Cukorrépapép és jól emészthetõ összetevõk az egészséges emésztéshez

  Ajánlott még Angol Springer Spániel és Amerikai Cocker Spániel részére is.
  - Speciális fogvédelem az egészséges fogakért és ínyért.
  - Cink, réz, omega-3 és omega-6 zsírsavak az egészséges bőrért és bársonyos szőrért.

  Összetevők:
  Szárított csirkehús és pulykahús (>24%), kukorica, búza, baromfi húsliszt, cirokdara, árpa, állati eredetű zsír, szárított cukorrépapép, csirkebelsőség, szárított sörélesztő, halolaj, káliumklorid, só, nátrium hexametafoszfát, lenmag, Dl-methionin, glükozamin-hidroklorid, kondroitin-szulfát, szárított egésztojás.

  Fehérje: 27,0 %
  Olaj és Zsír: 12,0 %
  Hamu: 7,4 %
  Rost: 3,0 %
  Nedvesség: 8.0 %
  Kálcium: 1,35 %
  Foszfor: 1,0 %
  A vitamin: 12.000 IU/kg
  D3 vitamin: 750 IU/kg
  E vitamin: 200 mg/kg
  Réz (rézszulfát): 13 mg/kg
  ß-karotin: 1 mg/kg
  L-Karnitin: 50 mg/kg
 • Tömeg
  7,5 kg/db
Webáruház készítés